Îți place IT-ul? Te poți angaja la Cancelaria Primului Ministru

Dacă ești pasionat de online și vrei să lucrezi la Palatul Victoria ai acum șansa șă te angajezi într-o funcție de conducere chiar la Cancelaria Primului Ministru.

Conform site-ului posturi.gov.ro, Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de promovare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de conducere vacantă de director – Direcţia servicii online şi design – Cancelaria Primului Ministru din cadrul Secretariatului General al Guvernului.

„Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în anunțul publicat pe site-ul oficial cu posturile vacante din domeniul administrației publice.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt următoarele:

conditii director guvern

Persoanele interesate trebuie să susțină un examen scris, care va avea loc pe 6 noiembrie la ora 10:00. Data și ora pentru interviul oral se va comunica ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul ANFP în termen de 20 zile și trebuie să conţină:

– formularul de înscriere, conform anexei nr. 3 la HG nr. 611/2008, modificată;
– copia actului de identitate;
– copiile diplomelor de studii şi ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări;
– copie de pe diploma de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
– copia carnetului de muncă sau adeverinţă care atestă vechimea în muncă şi, după caz, în specialitate;
cazierul administrativ.

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here