Angajări la Direcția de Sănătate București

sanatateDirecția de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a două funcții de consilier.

Potrivit anunțului făcut de Direcție și publicat pe portalul unic a informațiilor privind posturile vacante de funcționar public din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România face angajări :

  • consilier, clasa I, grad profesional asistent;
  • consilier, clasa I, grad profesional debutant.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele interesate vor susține o probă scrisă pe data de 28 august 2014, urmând ca data și ora interviului să fie communicate ulterior.

Dosarele de angajări la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului, adică până pe 18 august.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției de Sănătate Publică a Municipiului Bucuresti, str.Avrig, nr.72, sector 2, telefon 021/252.79.78.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here