Angajări la Primăria Alba Iulia: Concurs pentru patru posturi de inspectori

Alba Iulia

Primăria municipiului Alba Iulia a anunțat organizarea unui concurs pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante, în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului, scrie ziarulunirea.ro.

primaria alba-iuliaPosturile care vor fi scoase la concurs sunt următoarele: două posturi de inspector clasa I, grad profesional asistent, la Direcția de Asistență Socială – Serviciul prestații sociale și evaluare socială primară – Compartiment ajutoare financiare speciale; un post de inspector clasa I, grad profesional debutant, Direcția de Asistență Socială – Serviciul prestații sociale și evaluare socială primară – Compartiment ajutoare financiare speciale și un post de inspector clasa I, grad profesional debutant, Compartiment venit minim garantat.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute Legea privind Statutul funcţionarilor publici.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistență socială. De asemenea, la concurs va fi luată în cosiderație vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum un an.

 

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here