Trenurile CFR Călători revin pe ruta Bucureşti – Curtea de Argeş. Cât costă biletul

Curtea de ArgeșPatru trenuri Regio (două dus, souă întors) vor fi reintroduse pe ruta Curtea de Argeș – Pitești, începând cu data de 1 noiembrie, distanța urmând a fi parcursă în 50 de minute, a anunțat vineri CFR Călători.

Trenurile vor fi utilizate de locuitorii din Curtea de Argeș, Băiculești, Merișani, Bascov, Halta C.I.L. și Pitești Nord, asigurându-le, astfel, legătura cu Bucureștiul și cu alte localități de pe harta feroviară a județelor Argeș, Olt, Dolj și Dâmbovița.

Potrivit CFR Călători, trenurile circulă în regim de tren Regio pe ruta Curtea de Argeș — Pitești și retur, din stația Pitești se detașează/atașează la trenurile IR în circulație pe ruta Pitești — București Nord și retur, iar tarifele sunt la nivel de tren Regio pentru călătorii urcați/coborâți în/din stațiile Curtea de Argeș, Băiculești, Merișani, Bascov, Halta C.I.L. și Pitești Nord, având ca destinație/plecare stația București Nord.

De asemenea, cu aceste trenuri IR pot călători și pasagerii cu abonamente valabile la tren Regio, urcați/coborâți în/din stațiile Curtea de Argeș, Băiculești, Merișani, Bascov, Halta C.I.L. și Pitesti Nord având ca destinație/plecare stația București Nord.

Pe ruta Curtea de Argeș — Pitești un bilet la clasa a 2-a va costa 5,5 lei, un abonament lunar cu număr nelimitat de călătorii 115,50 lei, iar abonamentul lunar pentru elevi și studenți 57,75 lei, aceștia beneficiind de o reducere 75% din valoarea tarifului integral de transport.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here