Restricții de trafic în Piteşti,până la 28 august, din cauza unor lucrări

PiteștiCirculaţia vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este interzisă până la 28 august pe Podul Viilor din Piteşti, unde se vor face lucrări de reabilitare. Traficul celorlalte autovehiculelor ușoare se desfăşura cu restricţii, în funcţie de stadiul lucrărilor.

Potrivit Poliţiei Judeţene Argeş, circulaţia vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzisă până la 28 august, în municipiul Piteşti, la intersecţia străzii Calea Bucureşti cu strada Depozitelor, întrucât se vor desfăşura lucrări de reabilitare la Podul Viilor.

În acest context, Poliţia rutieră le recomandă şoferilor vehiculelor de mare tonaj să folosească rutele ocolitoare: DJ 703K Budeasa – Strada Sudeaua – Strada Argeşului – Varianta ACH – Strada Depozitelor sau DJ 703K Budeasa – Strada Sudeaua – DN 7 – Strada Depozitelor.

De asemenea, Poliţia Argeş anunţă că, de luni şi până în 15 august, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea din municipiul Piteşti, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Mărăcineni către Piteşti.

Ulterior, în perioada 16-28 august traficul rutier pe Podul Viilor, atât pentru intrarea, cât şi pentru ieşirea din municipiu, se va desfăşura pe câte o bandă, doar pe sensul de mers Piteşti către Mărăcineni.

Poliţiştii din Pitești le solicită şoferilor să circule cu atenţie, să respecte semnificaţia indicatoarelor şi a marcajelor rutiere montate în zona cu restricţii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here