Nu e păcăleală de 1 aprilie! RADET opreşte furnizarea energiei termice în Bucureşti

RADET
RADET se pregătește să bage căldură în calorifere

RADETRADET anunță că, începând cu data de 1 aprilie, opreşte furnizarea energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat al municipiului București.

Oprirea agentului termic se va face progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și închiderea instalațiilor către consumatori, astfel încât efectele vor fi resimțite în următoarele 24 de ore.

Potrivit RADET, măsura a fost luată având în vedere prevederea din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește plus 10 grade Celsius, între orele 18,00-6,00”. De la această măsură fac excepție obiectivele speciale — spitale, creșe, grădinițe, sere etc — în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a conducerii acestora.

Pentru informații suplimentare, bucureștenii au la dispoziție numărul de telefon cu apelare gratuită din orice rețea TELVERDE — 0800.820.002.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here