Marţi se redeschide Piaţa Titan 1, fostă Sălăjan. Vezi cum arată în interior noua clădire a complexului

Piaţa Titan 1După aproape un an de lucrări, Piaţa Titan 1, fostă Piaţa Sălăjan, se redeschide marţi, după ce proprietarul ei a demolat construcţiile vechi şi a construit altele de la zero.

Anunţul a fost făcut pe Facebook de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă. „Aşteptarea a meritat! Piaţa Titan 1 (fosta piaţă Sălăjan) se va deschide mâine (marţi – n.red.) la ora 11 pentru cetăţenii Sectorului 3 şi nu numai. Acum în aceste clipe se fac ultimele pregătiri, se împodobesc brazii, se şterg vitrine, se aşează marfa pe rafturi şi chiar unele vânzătoare mai cochete îşi pregătesc ţinuta nouă pentru marea deschidere. Forfotă multă, emoţii şi pregătiri pentru ziua de mâine, cand Sectorul 3 va avea una din cele mai moderne şi frumoase pieţe din ţară”, a scris Negoiţă pe Facebook. (Nota bene – textul a fost corectat de redactorul Cetateanul.net, pentru a înlătura numeroasele greşeli de ortografie).Piaţa Titan 1

Piaţa Titan 1 se află în administrarea firmei Prod-Veg-Am-Terra SRL, deținută de omul de afaceri Nicolae Nedelea. Firma anunțase încă din 2006 o investiție de circa 15 milioane de euro pentru construcția unui centru comercial în zona Sălăjan din București, pe amplasamentul actualei piețe agroalimentare Titan 1.

„Toate clădirile care compun în prezent piața au fost construite de noi în perioada 1997-1998, însă vor fi demolate, iar pe terenul respectiv vom construi un centru comercial cu o suprafață construită de circa 26.000 de mp. În exteriorul cladirii va funcţiona o zona special amenajată, destinată comercializării produselor care sunt vândute în prezent în piaţă”, spunea Nicolae Nedelea la începutul anului 2006.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here