Mall-urile din București își reduc programul din cauza coronavirus

Încă două centre comerciale din București au anunțat că își reduc programul la 8 ore. Acestea vor funcționa doar între orele 12.00 și 20.00. Dar hipermarketurile şi farmaciile din centrele comerciale vor avea program normal.

Program redus la opt ore

Începând de luni, centrele comerciale București Mall – Vitan și Plaza România au program redus la opt ore. Programul este ajustat în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19, conform Mediafax.ro.

„În ambele malluri au fost instalate mesaje de prevenire. Dar și de informare în mediile digitale și print pentru ca fiecare dintre cei care vizitează centrele comerciale să fie informați corect și complet asupra măsurilor de prevenție a răspândirii virusului. Cât despre curățenie și dezinfecție, frecvența acestor servicii a fost sporită pe toată durata zilei, folosind substanțe adecvate. S-a decis instalarea dispensatoarelor cu dezinfectant pentru mâini în zonele cele mai circulate din cele două malluri. Toate evenimentele din martie și aprilie au fost anulate”, anunță reprezentanții celor două centre comerciale.

Mall-urile din București își reduc programul

În mall-ul Vitan, magazinele, restaurantele și cafenele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00. Programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval. Farmaciile și hipermarketurile au program normal, în vreme ce cinematograful e deschis între orele 15.00 – 23.00

În privința Plaza Mall, magazinele, restaurantele și cafenelele sunt deschise între orele 12.00 – 20.00 (programul acestor unități este flexibil în afara acestui interval) , iar farmaciile și supermarketurile au program normal.

Începând de luni, centrele comerciale din Bucureşti, Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, alături de restul mall-urilor deţinute în România de dezvoltatorul NEPI Rockcastle, îşi vor ajusta programul de funcţionare la 8 ore pe zi, a anunţat compania într-un comunicat.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here