GALERIE FOTO STB continuă campania de igienizare în autobuze, tramvaie și troleibuze

igienizare în autobuze

STB continuă campania de igienizare în autobuze, troleibuze și tramvaie și face apel la călători să mențină aspectul civilizat al mijloacelor de transport în comun.

„Obiectivul nostru este să oferim servicii de calitate. Curățenia mijloacelor de transport este o prioritate și angajatii noștri sunt angrenați permanent în acest proces. Împreună cu dumneavoastră, călătorii, vom reuși să avem mijloace de transport curate și civilizate, căci confortul dumneavoastra este important. De fiecare dintre noi depinde în ce condiții călătorim”, a declarat Andrei Creci, directorul general al STB.

STB a reluat sâmbătă, la două luni după deschiderea noii etape, campania de curățenie și igienizare a vehiculelor începută în luna decembrie a anului trecut. Astfel, pentru fiecare vehicul care va ieși în traseu, va fi aplicat programul de spălare şi igienizare în interior şi exterior, precum și neutralizarea graffitti-urilor, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a STB.

Treptat, toate vehiculele din parcul circulant al societății de transport vor fi curățate și igienizate, iar fiecare vehicul va fi ulterior monitorizat pentru a se urmări menținerea unui aspect decent. Totodată, este aplicat un program special, etapizat, prin care adăposturilor din stațiile de tramvai li se redă aspectul civilizat.

Stații noi de spălare pentru igienizare în autobuze

Anul trecut, STB SA a dotat autobazele cu stații de spălare noi, moderne, iar prin această campanie își propune să asigure vehicule igienice și un grad de confort cât mai ridicat pentru călători, dar și un aspect decent al stațiilor de tramvai.

”De cele mai multe ori, imaginea neplăcută a vehiculelor este creată de către unii călători, prin mâzgălirea cu graffitti, vandalizarea, zgârierea interiorului, aruncarea de resturi de mâncare ori de băutură în vehicule”, se mai arată în postare.

Conform Regulamentului Serviciului Comunitar de Transport Public Local de călători în Regiunea București – Ilfov, pentru murdărirea sau vandalizarea vehiculelor sunt stabilite amenzi de 500 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ