Gabriela Firea ne învață cum să ajungem la Dragonul Roșu fără a mai pierde vremea în trafic

cum să ajungem la Dragonul Roșu

Primăria Capitalei, condusă de Gabriela Firea, ne învață cum să ajungem la Dragonul Roșu mai repede, fără să mai pierdem vremea în trafic, și a stabilit în acest sens o rută alternativă.

PMB a anunţat că, prin Direcţia Transporturi, Administraţia Străzilor şi Poliţia Locală, a implementat o nouă rută către centrele comerciale din zona Colentina (Dragonujl Roșu și Europa), pentru degrevarea traficului rutier.

Traseul, pe sensul de mers spre centrul Capitalei, trece prin străzile Suceava – Joagărului – Puieţilor şi, prin stânga, spre intrarea în complexurile comerciale. Ruta a fost deja marcată corespunzător pentru a putea fi identificată mai uşor.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicității marţi seară de Primăria Municipiului Bucureşti, având în vedere ambuteiajele create la orele de vârf spre centrele comerciale din zona Colentina s-a stabilit o nouă rută care să preia o parte din trafic. Suntem învățați astfel cum să ajungem la Dragonul Roșu mai repede.

”Astfel, pe sensul de mers spre centrul Capitalei (DN2/E85 – Şoseaua Colentina – zona pod Europa), ruta care poate fi folosită acum este prin strada Suceava, strada Joagărului, strada Puieţilor şi, prin stânga, spre intrarea în complexurile comerciale”, anunţă Primăria Capitalei.

Potrivit documentului, noua rută este semnalizată, în prezent, cu indicatoare rutiere, astfel încât participanţii la trafic să o poată identifica cât mai uşor. Soluţia face parte dintr-un set întreg de măsuri care urmează a fi luate pentru descongestionarea traficului, în special la intrările în Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

*