Festivalul național „Adrian Păunescu” are loc vineri, în sectorul 6! Intrarea este liberă

Păunescu

Festivalului naţional de muzică folk „Adrian Păunescu”, organizată de reprezentanţii Liceului Teoretic „Tudor Vladimirescu” are loc vineri, 5 mai 2017, începând cu orele 11.00, la sediul instituţiei de învăţământ din Bdul. Iuliu Maniu nr. 15, Sector 6

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină desfăşurarea celei de-a IV-a ediţii a festivalului.

Fiul lui Adrian Păunescu prezidează juriul

Elevi talentaţi din şcolile generale şi din liceele din Capitală şi din ţară vor participa, în cadrul Festivalului, la un concurs de interpretare vocală şi creaţie muzicală. Artişti consacraţi se alătură acestei acţiuni ca interpreţi, dar şi ca membri ai juriului: soprana Rodica Anghelescu, baritonul Iordache Basalic, poeta Rodica Vătăman Subţirelu şi preşedintele juriului, Andrei Păunescu. Evenimentul va fi prezentat de Dana Gîju, jurnalist.

Festivalul naţional de muzică folk “Adrian Păunescu” este un  eveniment de promovare a tinerelor talente şi a fost iniţiat în urmă cu câţiva ani de către directorul Liceului „Tudor Vladimirescu”, Pavel Lazarov, ca un omagiu adus marelui poet, Adrian Păunescu, simbolul unei generaţii. Sala în care se desfăşoară festivalul poartă numele poetului.

Bucureștenii sunt aşteptaţi să luaţi parte, pentru câteva ore, la un spectacol deosebit de muzică şi poezie. Intrarea este liberă!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.