Două cutremure în Buzău s-au produs în această dimineață. Ce magnitudini au avut

cutremur în județul Vrancea cutremure cutremur în Covasna Un cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter s-a produs acum câteva ore, la ora locală 4:47, în zona seismică Vrancea, cutremur în Marea Neagră cutremure în Vrancea şi Buzău cutremure în Marea Neagră cutremure în Buzău cutremure în Vrancea cutremur în județul Buzău cutremure la granița cu România cutremur în Vrancea cutremur în Buzău

Două cutremure în Buzău, zona seismică Vrancea, s-au produs în cursul dimineții de duminică, în interval de jumătate de oră, anunță seismologii.

Cel mai puternic a avut magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter.

Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, primul din aceste două cutremure în Buzău s-a produs la ora 11.24, în judeţul Buzău, cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter. Seismul s-a produs la adâncimea de 137 de kilometri.

Cutremure în Buzău. Ce magnitudine a avut al doilea

Cel de-al doilea seism s-a înregistrat la ora 11.55 tot în judeţul Buzău, la adâncimea de 118 kilometri, şi a avut cu magnitudinea 2,7 pe scara Richter.

Cutremurele s-au produs în apropierea oraşelor Nehoiu (22 km), Covasna (48 km), Mizil (50 km), Buzău (51 km) şi Întorsura Buzăului (53 km). De la începutul acestui an și până acum au mai avut loc cutremure în zona seismică Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

*