Campanie de adopție a câinilor fără stăpân, organizată de Primăria Sectorului 1 la Ringstar Club

sterilizare gratuită pentru câini

Bucureştenii pot adopta un câine fără stăpân în cadrul unei campanii de adopţie organizate duminică de Primăria Sectorului 1, la Ringstar Club, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor.

Actele de adopţie sunt întocmite pe loc, iar patrupedele pot fi luate acasă imediat de către noii stăpâni.

Campania de adopţie se va desfăşura duminică la Ringstar Club din Şoseaua Odăi nr. 6, între orele 8,00 şi 15,00. Potrivit Primăriei Sectorului 1, câinii oferiţi spre adopţie sunt strânşi de pe străzi de Poliţia Animalelor Sector 1 şi provin din adăpostul administraţiei locale situat pe Şoseaua Odăi nr. 3-5. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, le-au fost implantate microcipuri şi au carnete care dovedesc că sunt clinic sănătoşi.

Cei care doresc să adopte un câine fără stăpân trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate. Campania de adopţie este organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie, şi va avea loc în cadrul evenimentului “Bucharest Trofy 2017”, iniţiat de Asociaţia “Dobermann Club România” cu sprijinul Poliţiei Locale Sector 1.

De asemenea, adopţiile pot fi făcute pe toată durata anului direct de la adăpostul de animale din Şoseaua Odăi nr. 3-5, unde în prezent sunt peste 700 de câini, de luni până vineri între 09,00 şi 14,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

*