Apa caldă şi căldura, întrerupte în Drumul Taberei pentru lucrări la Magistrala 5 de metrou

Drumul TabereiFurnizarea apei calde și agentului termic va fi întreruptă temporar începând de joi, în cartierul Drumul Taberei, din cauza unor lucrări la Magistrala 5 de metrou, Drumul Taberei – Pantelimon, a anunţat miercuri RADET.

De această situație vor fi afectați locatarii a 245 de blocuri situate în perimetrul descris de străzile Brașov, Valea Călugărească, Râul Doamnei, Aleea Potaisa, Aleea Istru, Valea Argeșului, Aleea Pârva și Valea Ialomiței.

„RADET București anunță că va întrerupe temporar furnizarea apei calde și agentului termic pentru încălzire în zona Drumul Taberei din Sectorul 6, începând cu 5 noiembrie, ora 00,00. Întreruperea a fost cerută de Primăria Municipiului București pentru executarea unor lucrări finanțate în cadrul proiectului Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon'”, se arată într-un comunicat al RADET. Reprezentanții constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuție de maximum 54 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă și căldură va putea fi reluat cel mai târziu sâmbătă, ora 6,00.

”Ne cerem scuze consumatorilor din zonele afectate pentru disconfortul creat și îi asigurăm că RADET va urmări ca reluarea furnizării agentului termic să fie făcută în termenul anunțat de constructor”, precizează comunicatul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here