Curățenie de primăvară în Sectorul 5. Primăria lui Piedone colectează deșeurile voluminoase

Parcari supraterane, Sectorul 5, Piedone, Primăria Sectorului 5, Piedone, Cristian Popescu Piedone FOTO: capital.ro
Cristian Popescu Piedone FOTO: capital.ro

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, vine în sprijinul cetățenilor care vor să scape de deșeurile voluminoase.

Edilul a dispus ca în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, angajații societății Salubrizare să colecteze gratuit aceste deșeuri.

Este vorba de mobilier, obiecte sanitare, saltele, care nu pot fi preluate cu sistemele obișnuite de colectare. Colectarea de la populație a deșeurilor voluminoase se va face conform unui program separat, în baza unei solicitări în prealabil, la adresele de e-mail reclamatii@salubrizare5.ro sau dispecerat@salubrizare5.ro, anunță Primăria Sectorului 5.

Astfel, în data de 24 aprilie 2021, în intervalul orar 08.00-14.00 se va desfășura prima acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase.

Locuitorii din Sectorul 5 care au de aruncat astfel de deșeuri sunt rugați să le depoziteze la ghenele din spatele blocurilor (în cazul celor care locuiesc la bloc) sau în fața curților (în cazul celor care locuiesc la casă).

​„Pentru a nu ne mai confrunta cu problema deșeurilor precum mobilă, saltele sau alte obiecte mari pe care le găsim aruncate la colț de stradă, vom acționa în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni pentru a le colecta. Vrem să venim în sprijinul cetățenilor și să colectăm în mod gratuit aceste deșeuri, însă îi rog să respecte programul stabilit și să facă solicitări în prealabil. Împreună putem face un sector mai curat”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

CITEȘTE ȘI Primarul Piedone își asumă răspunderea și ia pandemia de coarne

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here