USR, atac dur pe Facebook: ALDE e răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă

Grupul USR

USR a transmis, marţi, că, ALDE pozează în reformatori ai statului, însă este în egală măsură răspunzătoare pentru „guvernarea incompetentă şi coruptă”. USR a afirmat că însuşi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a profitat de putere, blocându-şi un dosar penal în care era acuzat de luare de mită.

„Degeaba încearcă liderii ALDE să pozeze acum în reformatorii instituţiilor statului, în politicienii care pledează pentru un program de guvernare realist şi o echipă guvernamentală restructurată pe criterii de competenţă. (…) ALDE este în egală măsură răspunzătoare pentru guvernarea incompetentă şi coruptă din ultimii doi ani şi jumătate, iar românii nu pot fi păcăliţi cu scenete ieftine şi ultimatumuri golite de sens!”, se arată într-o postare a USR de pe Facebook.

Potrivit USR, Călin Popescu Tăriceanu şi colegii săi din ALDE sunt cei care au implementat un program populist şi au distrus sistemul din justiţie.

Călin Popescu Tăriceanu şi colegii săi sunt cei care au cauţionat, de doi ani şi jumătate, îngroparea economică a României prin implementarea unui program de guvernare populist şi nefundamentat. Călin Popescu Tăriceanu şi colegii săi au girat măsurile din OUG 114, ordonanţă care i-a făcut pe administratorii de pensii Pilon II să se gândească la retragerea din România şi a avut ca efect, până acum, creşterea de 353 de ori a importurilor de gaze. Călin Popescu Tăriceanu şi colegii săi sunt cei care au susţinut distrugerea sistemului de Justiţie şi albirea dosarelor corupţilor, prin OUG 13, prin masacrarea legilor Justiţiei şi prin sute de modificări nocive la Codurile penale”, se mai arată în postarea USR.

Partidul condus de Dan Barna susţine că însuşi Călin Popescu Tăriceanu a profitat de putere, blocându-şi dosarul penal în care era acuzat de luare de mită.

„Călin Popescu Tăriceanu însuşi a profitat din plin de pârghiile puterii, atât prin ocuparea celei de-a doua funcţii în stat, cât şi prin blocarea dosarului penal în care era acuzat că a primit, indirect, o mită de 800.000 de dolari”, transmite USR, pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.