Cât costă o vacanță pe litoral în vacanța de Paște și 1 Mai

Mare: Pexels/Pixabay.com
Mare :Pexels/Pixabay.com

Aproximativ 100 de hoteluri de pe litoralul românesc sunt pregătite să primească turiști care vor petrece Paștele și 1 Mai anul acesta. Un sejur de 3 nopți de cazare pentru două persoane, fără mic dejun, costă de la 345 de lei la un hotel de 2 stele din Mamaia. În aceeași stațiune, într-un hotel de 3 stele se plătește de la 627 de lei.

În stațiunile din sudul litoralului românesc, tarifele pornesc de la 258 de lei pentru 3 nopți de cazare în hoteluri de 2 și 3 stele. Cei care doresc toate mesele incluse și alte servicii trebuie să achite pentru un sejur de 3 nopți la 3 stele în Mamaia, de la 915 lei, iar la 4 stele de la 1.008 lei. Pentru aceleași pachete, în sudul litoralului, la 3 stele, sunt prețuri de la 1.338 de lei. Un sejur all inclusive costă în jur de 1.800 de lei.

Cei care merg pe litoral trebuie să poarte măști în spațiile publice, să nu se înghesuie în magazine și pe terase și să intre în camere la ora 20:00.

Va fi făcută o singură excepție. În noaptea de Paște, cei care merg la slujbă pot rămâne afară până la ora 02.00.

„Legea n-o negociem cu nimeni. Sănătatea e mai importantă decât orice. Azi, când vorbim, există o oră la care aceste activități ale agenților economici trebuie să înceteze.

Pentru Paște avem în hotărârea CNSU în care e reglementat foarte clar că în intervalul 20.00 – 02.00 asigurăm în condiții de securitate și sănătate maximă a celor care doresc să participe la slujba de Înviere, deplasarea la biserică, respectiv deplasarea spre casă. Acestea sunt misiunile în care sunt implicate Poliția Română, Jandarmeria Română, și nu altele”, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here