Vlad Voiculescu, amendat pentru lipsa măştii! Cât trebuie să plătească ministrul

Direcția Generală de Poliției a Municipiului București a dispus amendarea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

El trebuie să achite o amendă de 1.500 lei pentru neportul măștii de protecție.

CITEŞTE ŞI: Șeful PSD Sibiu cere sancționarea Ralucăi Turcan că nu a purtat mască, deşi el a participat la sfinţirea unei picturi bisericeşti…fără mască

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, de jurnaliștii Ştirile Pro TV, fără mască de protecţie, pe holurile Parlamentului. La scurt timp, Voiculescu a venit cu precizări pe Facebook, spunând că și-a dat jos masca pentru a comunica mai clar, într-o conferință video, și pentru a bea apă. El mai afirmă că era singur în încăpere, fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

A cerut să fie sancţionat

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, miercuri, că „s-a cerut amendat” după ce a fost prins fără mască în Parlament. El şi-a cerut din nou scuze pentru că nu a purtat mască în spaţiul public.

„Este absolut necesar ca oamenii să respecte regulile, oamenii, companiile, partidele politice în ansamblul lor sau politicienii, este necesar atât să respecte regulile, cât şi să îndemne pe toată lumea să facă lucrul acesta. În sensul acesta, am luat legătura şi eu şi m-am cerut amendat. Voi contribui la bugetul statului şi îmi cer încă o dată scuze pentru o neatenţie vinovată de altfel”, a spus Voiculescu, la Guvern.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here