VIDEO Reglare de conturi: incendiu pus intenționat la o casa și masina

Reglare de conturi în stil mafiot în comuna Ghidigeni, din nordul județului Galați. Un bărbat cu fața acoperită a stropit cu benzină și a dat foc, noaptea trecută, la un fast-food, o casă și o mașină.

Poliția Galați a fost sesizată la 112 cu privire la faptul că, la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, a izbucnit un incendiu. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secția 6 Poliție Rurală Tecuci care au constatat că cele sesizate se confirmă, focul izbucnit la o autoutilitară, parcată în fața casei, s-a extins și la locuință.

Echipajele de pompieri au lichidat incendiul, însă, în urma acestuia, a fost afectată autoutilitara, 250 de mp din acoperișul casei, aparate electrocasnice și electronice, două dormitoare, un hol, o baie și o bucătărie.

„Din verificările preliminare, precum și din cercetarea la fața locului, s-a stabilit că incendiul a fost declanșat, în mod intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere pentru generarea acestuia, de către persoane necunoscute.Totodată, proprietarul autoutilitarei și al imobilului a suferit arsuri la membrul superior drept, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a transmis Poliția Galați.

În cauză, a fost întocmit un „dosar penal pentru infracțiunile de distrugere prin incendiere, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc acest eveniment, identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale care se impun”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.