USR acuză AUR: Ajută nişte miniştri incompetenţi să rămână în funcţii!

Deputatul USR Silviu Dehelean scrie, marţi, într-o postare pe Facebook, că ”Gestul agresiv al lui Simion i-a oferit lui Virgil Popescu oportunitatea să fugă pe uşa din spate şi l-a scutit de explicaţii în faţa Parlamentului”, acolo unde era chemat de USR să dea socoteală pentru lunile de inacţiune şi decizii proaste.

CITEŞTE ŞI: Facturile URIAŞE, reclamate direct la şeful ANPC: Doar mesaj, fără apeluri video sau audio!

Parlamentarul USR sugerează că AUR, prin acest scandal, a ajutat ”sistemul” şi spune că a cerut în Comisia de statut şi în Comisia de regulament, al căror membru este, să se discute înăsprirea sancţiunilor care pot fi aplicate deputaţilor.

„Şi uite aşa se dovedeşte că AUR ajută sistemul pe care, chipurile, vrea să-l dea jos! Scuipatul în ochii ministrului nu scade facturile! Gestul lui George Simion l-a salvat ieri pe Virgil Popescu, ministrul Energiei, de la asumarea răspunderii pentru facturile uriaşe la energie”, a scris Dehelean.

Criza preţului la gaz

El continuă: „Vedem cum violenţa AUR, nu doar că nu oferă soluţii la probleme, ci doar ajută nişte miniştri incompetenţi să rămână în funcţii şi să facă în continuare greşeli care-i costă pe români, în mod real”.

Potrivit deputatului, USR a propus „soluţii, aplicate şi în alte ţări europene, care ajută şi micii întreprinzători şi gospodăriile în criza preţului la gaz, şi nu e prea târziu ca Guvernul să le aplice”.

„Revenind la dl Simion, am cerut în Comisia de statut şi în Comisia de regulament, al căror membru sunt, să discutăm înăsprirea sancţiunilor care pot fi aplicate deputaţilor. USR are un astfel de proiect depus de anul trecut.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here