Un tânăr de origine română, adoptat în Italia, își caută familia din România

Casian Craciun
Casian Craciun- sursa foto: rotalianul

Un tânăr român, adoptat în Italia, își caută familia biologică.  Născut la data de 10 iunie 1998 în localitatea Rupea, din județul Brașov, tânărul de 24 de ani, știe că se numea Casian Crăciun.

„Ca fiecare copil adoptat care are același vis, acela de a-și căuta familia biologică, astăzi doresc și eu să vă împărtășesc povestea din sufletul meu.”, este mesajul transmis pe Facebook de tânărul român, potrivit rotalianul.com.

„Când aveam 1 an și jumătate am fost dus la un cămin din localitatea HĂRMAN, BRAȘOV iar după 3 luni m-au dus într-o casă de copii în BRAȘOV unde am stat până la 5 ani. De aici am fost adoptat de o familie minunată din ITALIA, având parte de o mamă minunată cu un suflet de aur căreia i datorez tot ceea ce sunt astăzi”, a scris tânărul.

Casian speră să-și poată cunoaște familia biologică, formată din mama sa și doi frați „Sunt aici în căutarea mamei mele, care atunci se numea CLAUDIA CRĀCIUN și era de fel din localitatea HOMOROD (județul Brașov – n.r.), iar acum ar avea vârsta de 51 de ani, precum și în căutarea celor 2 frățiori ai mei care locuiau cu mama. Visul meu dintotdeauna a fost acela de a o găși pe mama care mi-a dat viață și pe cei 2 frățiori ai mei, de aceea am mare nevoie de voi oameni minunați să mă ajutați cu DISTRIBUIRILE voastre, poate așa o să ajungă și la mama mea. Vă mulțumesc tuturor”, a adăugat tânărul de origine română la finalul mesajului.

”, a mai spus tânărul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here