Un primar liberal i-a pus gând rău lui Iohannis: A semnat petiţia AUR de demitere a preşedintelui!

Silviu Ponoran, primarul liberal al orașului Zlatna din Alba, a semnat o inițiativă demarată de partidul AUR pentru demiterea din funcție a președintelui Klaus Iohannis, a dezvăluit deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu care a publicat pe Facebook și o fotografie cu edilul în timp ce semnează lista.

Ponoran, unul din cei mai vechi primari liberali, a confirmat pentru publicația locală Alba24 că a semnat lista și a precizat că „încă” este membru PNL, dar este un „liberal mai ciudat„.

CITEŞTE ŞI: Simion a protestat în faţa casei lui Iohannis: Nu mai trimiteți procurorii să interzică AUR, să ne scoată în afara legii. Oamenii sunt alături de noi!

El a mai precizat că nu a fost de acord nici ca Iohannis să candideze pentru un al doilea mandat de președinte cu susținerea liberalilor.

Petiţia AUR

Pe 1 noiembrie, în plină criză guvernamentală și înainte ca PNL și PSD să se înțeleagă pentru formarea noului guvern, AUR a anunțat că începe să strângă semnături pentru suspendarea lui Klaus Iohannis pe care îl acuza că a desemnat doi candidați pentru funcția de prim-ministru care nu au întrunit o majoritate. „Anunțăm astăzi inițierea procedurilor pentru suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Am început colectarea semnăturilor în rândul parlamentarilor. Ne-au promis mai mulți parlamentari de la mai multe partide că vor semna această procedură de suspendare. Vom apela la sutele de mii de români care ne contactează pe internet, vin la birourile parlamentare și ne roagă să-l dăm jos pe Iohannis”, a declarat George Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here