VIDEO/Un comerciant din Brăila a fost filmat în timp ce injecta pepenii cu o substanță necunoscută

sursa foto: DeBraila
sursa foto: DeBraila

Imagini revoltătoare într-o piață din orașul Brăila. Un comerciant de pepeni este filmat în timp ce injectează pepenii cu seringa. Filmarea a fost postată pe rețelele de socializare, iar autoritățile au luat măsuri împotriva bărbatului.

Într-o filmare postată pe Facebook se poate observa cum un comerciant introduce cu seringa în pepeni un lichid pentru a-i păcăli pe clienți. Filmulețul a devenit viral pe internet, iar primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir, a luat măsuri dure împotriva comerciantului. Bărbatul a fost dat afară din piață și nu va mai putea face comerț în orașul Brăila.

„Administrația Piețelor L-A EVACUAT pe INDIVIDUL CARE INJECTA PEPENII cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătății populației, dar injectarea cu apă sau cine știe ce substanță a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziția instituțiilor cu drept de control toate informațiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administrația Piețelor și Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competențelor sale – l-a evacuat. CÂT TIMP VOI FI PRIMAR, ACEL INDIVID NU VA MAI PRIMI DREPTUL DE A COMERCIALIZA PRODUSE ÎN MUNICIPIUL BRĂILA !!! Aceleași măsuri vor fi aplicate și altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunțat, pe Facebook, primarul orașului Brăila, Marian Dragomir.

LĂSAȚI UN MESAJ