Trei milioane de euro pentru inventarierea spaţiilor verzi din Capitală

inventarierea spaţiilor verzi din CapitalăTrei milioane de euro. Atât va plăti municipalitatea pentru inventarierea spaţiilor verzi din Capitală. Banii vor merge către o asociere formată din şapte firme a câştigat licitaţia pentru atribuirea contractului „Inventarierea spaţiilor verzi private şi actualizarea registrului spaţiilor verzi al Municipiului Bucureşti”.

Suma licitată de ci care trebuie să găsească „oazele” verzi din Capitală este de 13,27 milioane lei (circa 3 milioane de euro), fără TVA. Licitaţia pentru acest contract a fost lansată de municipalitatea bucureşteană în noiembrie 2013.

În urma licitaţiei, contractul a fost atribuit, la 8 septembrie, pentru oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, acesta revenind astfel asocierii formate din firmele Cornel & Cornel Topoexim, Geoter Proiect, Primul Meridian, Gauss, Infotop, Cartotop şi Blom Romania.

Aceste firme vor oferi servicii de arhitectură, inginerie, amenajare urbană şi arhitectură peisagistică, dar şi servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică.

Atribuirea acestui gen de seviciu de către Primăria Capitalei vine, în condițiile în care Primăriile de sector au și ele contracte cu firme private pentru întreținerea spațiilor verzi. Asta, cu atât mai mult cu cât atât Capitala cât și sectoarele au în subordine administrații care trebuie să îngrijească domeniul public.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here