Traian Băsescu a prezentat candidaţii PMP la sectoare. Vezi cine candidează în sectorul tău

Traian Băsescu

Traian BăsescuTraian Băsescu a anunțat miercuri candidații Partidului Mișcarea Populară la funcțiile de primari de sectoare ale Capitalei.

Aceștia sunt: Sectorul 1 — Eugen Tomac, Sectorul 2 — Radu Cristescu, Sectorul 3 — Cristian Petrescu, Sectorul 4 — Ștefănel Dan Marin, Sectorul 5 — Valentin Nițu și Sectorul 6 — Ștefan Enache.

Aceștia sunt prezentați într-un clip, distribuit pe pagina de Facebook a lui Traian Băsescu. “Aceasta este echipa de candidați a Partidului Mișcarea Populară pentru funcțiile de primari. Sunt pentru prima dată într-o astfel de competiție pentru a dobândi funcția de primar. Media de vârstă a candidaților noștri este 40 de ani și am convingerea că ei vor pune Bucureștiul în mișcare, pentru că sunt de la Partidul Mișcarea Populară. În plus, vă asigur că fiecare dintre ei este un om cu o viață curată. Oameni cinstiți, oameni care vor să se dedice bucureștenilor”, spune Traian Băsescu.

El le transmite în final acestora: “Puneți Bucureștiul în mișcare”, răspunsul lor fiind: “Punem Bucureștiul în mișcare”.

LĂSAȚI UN MESAJ