Traian Băsescu, propus premier. Cine lansează această inițiativă

Dosarul Băneasa
dosarul Băneasa

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la alegerile prezidențiale, Octavian Țîcu, a declarat, în cadrul unei dezbateri televizate, că îl va numi premier pe Traian Băsescu.

El spune că doar astfel se va putea înfăptui unirea dintre Republica Moldova și România. Declarația a fost făcută la dezbaterile electorale de la TV8.

Sper să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România

„Îl vom propune pe Traian Băsescu la funcția de prim-ministru pentru ca să fie posibilă realizarea unirii Republicii Moldova cu România. Aceste procese vor fi asumate de către statul român, împreună cu Uniunea Europeană”, a spus Octavian Țîcu, citat de Cotidianul.md.

Întrebat care este șansa să fie susținută candidatura fostului președinte al României, de Parlament, Octavian Țîcu a răspuns: „Candidatura acestuia depinde de procentajul pe care-l vom avea în alegeri. Cred că Traian Băsescu va accepta, întrucât PUN este proiectul lui”, potrivit g4media.ro.

Octavian Țîcu este absolvent de Istorie. Este de 7 ori campion național la box și a fost ministrul Tineretului și Sportului în Republica Moldova, în anul 2013.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here