Iohannis și Barna, ținta atacurilor lui Teodorovici

Eugen Teodorovici
Angajații de la Fisc vor primi un spor de 15% pentru condiţii vătămătoare

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că ”lucrul bine făcut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat şi abandonat”, iar membrii Guvernului iau deja ”antidepresive la doar trei zile de la preluarea puterii”. ”Nu toţi oamenii pot fi manipulaţi la nesfârşit”, crede Teodorovici, care afirmă că ”românii au nevoie de siguranţă, unitate şi speranţă, nu de panică şi ameninţări cu dezastre sociale”.

”Lucrul bine făcut al lui Iohannis este de-a dreptul stricat şi abandonat. Normalul este sub perfuzia anormalului. Guvernul «meu» e deja pe antidepresive şi interpretează la unison aria şocului şi disperării la doar trei zile de la preluarea puterii”, a  scris, joi seară, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta afirmă, de asemenea, că ”imaculatul Barna s-a cam umplut de pete”.

”Onestul antreprenor a devenit cam penal. Încep să se dărâme miturile despre cinstea, onestitatea, decenţa şi competenţa oamenilor noi din politică.
Începe să se simtă mirosul putred de mucegai din straturile dese de tencuială galben-penelistă şi albastru-useristă şi din spatele dulapului” a mai scris preşedintele executiv al PSD.

Potrivit acestuia, ”nu toţi oamenii pot fi manipulaţi la nesfârşit.

”Şi astăzi, la Alexandria, am simţit că românii au nevoie de siguranţă, unitate şi speranţă, nu de panică şi ameninţări cu dezastre sociale”, a mai scris Teodorovici, adăugănd postprii pe Facebook hastag-urile #insistpentruRomania
#luptampentrufiecareroman

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ