Tăriceanu: Simpatizanții ALDE să voteze cum le spune conștiința

Moțiunea de cenzură , ALDE intra in opozitie

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat miercuri, că nu s-a decis încă dacă va merge sau nu să voteze.

Tăriceanu a afirmat că lipsa unei confruntări directe între cei doi candidați la prezidențiale este una dintre marile sale deziluzii.

“Aș fi vrut să urmăresc o dezbatere între candidați nu ceea ce cu toții ați văzut ieri și mi-am acordat și eu puțin timp ca să-mi fac o idee. Era un fel de șuetă între candidați și presă.De partea cealaltă chiar nu am putut să urmăresc mare lucru, mă refer la doamna Dăncilă, pentru că aveam alt program la acea oră, dar este una dintre marile mele deziluzii că nu am putut să avem o dezbatere între cei doi candidați, așa cum e firesc, așa cum se întâmplă peste tot”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a spus că nu știe dacă va merge duminică să voteze

“Este opțiune, dar nu am luat decizia finală. Pentru prima oară din 1990, sunt în situația în care să-mi pun întrebarea dacă voi merge la vot”, a subliniat Tăriceanu.

”Având în vedere că Mircea Diaconu nu s-a calificat în turul doi, eu consider că trebuie să dăm dreptul simpatizanţilor noştri, membrilor noştri, în mod liber şi democratic să facă propria alegere, pe baza propriei analize, pe baza propriei evaluări şi să decidă în consecinţă”, a mai spus Tăriceanu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ