SURSE: Robert Negoiță negociază trecerea la PNL! Bombă pe piața transferurilor

Robert Negoita USLSurse din cadrul Partidului Național Liberal au declarat, pentru „Cetățeanul.net”, că primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, ar negocia cu fruntași ai PNL „transferul” său de la Partidul Social Democrat. Pasămite Robert Negoiță nu mai este atât de sigur pe „viitorul luminos” al partidului condus de prietenul său, premierul Victor Ponta.

Am cunoștință de astfel de negocieri privind trecerea primarului Robert Negoiță la PNL, dar nu s-a bătut încă palma”, au declarat, sub rezerva anonimatului, surse din partidul condus de Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Așa se explică, susțin surse din Primărie, de ce nimeni de la vârful PNL nu a ridicat nici măcar un deget să-l dojenească pe Florin Alexe, liderul PNL sector 3, că nu iese din cuvântul lui Robert Negoiță. Primarul sectorului 3 nu a putut fi contactat pentru a comenta informația.

Rămâne de văzut dacă și city-managerul Constantin Mitache, tot la PSD, se va întoarce în PNL, odată cu șeful său. Ar fi încă o dezamăgire pentru Ponta care i-ar fi promis lui Mitache, spun aceleași surse, un post de consilier prezidențial dacă ar fi câștigat prezidențialele. O Tempora, O Mores!

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here