Surpriză la Sectorul 4! Ștefan Spiridon, candidatul ALDE la Primărie, susținut de Piedone

Ștefan Spiridon
Strategia lui Piedone – Ștefan Spiridon candidează la Primăria Sectorului 4, din partea ALDE

Răsturnare spectaculoasă în cursa electorală a Sectorului 4! După ce a demisionat din funcția de viceprimar și de consilier la Sectorul 4 și a lăsat să se înțeleagă că ar fi demisionat din ALDE și că va candida ca independent, Ștefan Spiridon strică din nou calculele candidaților la primărie – candidează la funcția de primar din partea … ALDE. 

Strategia, una extrem de surprinzătoare, pare a purta amprenta fostului primar Cristian Popescu Piedone. Dacă Ștefan Spiridon „și-a dat!, ba nu și-a dat!”, demisia din ALDE iată că și Piedone „s-a certat!, ba nu s-a certat!” cu conducerea ALDE. Dovadă stă lista de consilieri locali întocmită de ALDE în care, pe primele șapte locuri, sunt consilieri sau foști consilieri cunoscuți drept apropiați aui fostului primar – Ștefan Spiridon, Dan Viorel popescu, Marian Petcu, Ionela Lazăr, Daniel Dinu, Decebal Juan de Juan Ionescu și Daniela Tebeșoi.

Hotărât lucru, probabil că lupta de la sectorul 4 va fi cea mai interesantă din București, asta dacă nu va apărea vreun candidat – surpriză și pentru Primăria Generală. Oare ce surpriză să mai ofere echipa Piedone-Spiridon?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.