Spargere la un sediu din curtea Poliției Galați

A pus pe jar 150 de polițiști
Un bărbat a pus pe jar 150 de polițiști

Centrul de copiat acte și plata taxelor pentru pașapoarte, permise și alte documente eliberate de autorități care funcționează în curtea IPJ Galați a fost spart de hoți, în condițiile în care Curtea Poliției este monitorizată video.

 Un lucrător al centrului de copiat acte, care își desfășoară activitatea în curtea Poliției din Galați, a descoperit furtul, când a venit la serviciu și a sunat la 112, potrivit g4media.ro.

Au fost ridicate amprente de la locul spargerii și alte probe care ar putea conduce la identificarea hoților, inclusiv imagini surprinse de camerele video din curtea Poliției. Infractorii au tăiat cablul de alimentare cu energie electrică al centrului de copiat acte și plăți de taxe și au sustras circa 20.000 de lei din automatul unde se plătesc taxele pentru pașapoarte, permise de conducere ori certificate de înmatriculare. Centrul  nu aparține Poliției, fiind proprietate privată, dar își desfășoară activitatea în aceeași curte cu Secția 5, Poliția Rutieră și serviciile de Evidența Populației, Pașapoarte, Permise și Înmatriculări Auto.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here