Şoşoacă se compară cu Ştefan cel Mare: Poporul UNIT va învinge de fiecare dată!

Senatoarea Diana Sosoaca se compara mai nou cu Stefan cel Mare.

Ea a distribuit pe Facebook un fragment dintr-un film despre Stefan cel Mare si le cere admiratorilor ei sa „identificam care sunt adevaratii lideri, adevaratii patrioti, pe acei oameni care sunt dispusi sa sacrifice totul pentru a apara trecutul istoric”.

„Pe data de 10 ianuarie 1475 are loc Batalia de la Vaslui, mentionata uneori drept Batalia de la Podul Inalt, intre armatele aliate crestine moldo-maghiaro-polone sub comanda lui Stefan cel Mare al Moldovei si oastea otomano-munteana sub conducerea lui Suleiman Pasa. Lupta de la Vaslui (Podul Inalt) a fost o victorie stralucita, care a dus faima domnului Moldovei in toata Europa. Papa Sixt al IV-lea, numindu-l pe Stefan cel Mare ‘principele crestinatatii’ si ‘atletul lui Cristos’.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă se ceartă cu AUR: Marş de aici, că te ştii cine eşti. Te-ai cocoţat până acum pe umerii mei!

Poporul UNIT va invinge de fiecare data!

Asa a fost atunci asa va fi si astazi depinde doar de noi sa identificam care sunt adevaratii lideri, adevaratii patrioti, pe acei oameni care sunt dispusi sa sacrifice totul pentru a apara trecutul istoric (sacrificiul strabunilor nostri), prezentul (drepturile si libertatile fundamentale, suveranitatea si independenta noastra ca tara) si viitorul poporului roman (copiii nostri si pamantul stramosesc ce trebuie sa le apartina)”, a scris Sosoaca pe Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here