Şoşoacă riscă să fie exclusă de la lucrările Parlamentului! Mişcare de ULTIMĂ oră în Senat

Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24
Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24

Senatoarea antivaccinistă Diana Șoșoacă riscă să fie exclusă de la unele ședințe ale Parlamentului și chiar sancționată pecuniar, declară liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu.

Asta dacă regulamentul va fi modificat, lucru avut în vedere, după cum precizează parlamentarul liberal.

CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă, probleme URIAŞE! Ambasada Italiei încrezătoare că senatoarea va fi pedepsită

„În plan parlamentar, intenționăm modificarea regulamentului Senatului, care nu a avut în vedere asemenea derapaje. Senatul a fost format din oameni serioși, cu bunele și relele lor, nu au ajuns la asemenea derapaje, sens în care am constatat și noi că regulamentul Senatului era ineficient față de o asemenea abordare, cum e cea a doamnei Șoșoacă”, spune la RFI Daniel Fenechiu.

Înăsprirea sancţiunilor

El spune că regulamentul Senatului va fi modificat „în sensul stabilirii unor noi abateri disciplinare și înăspririi sancțiunilor de natură parlamentară”.

„Poate risca să fie exclusă de la ședințele fizice ale plenului, de la diverse lucrări ale Senatului, poate ajunge până la sancțiuni pecuniare. Deci există o discuție în momentul de față, pentru instituirea unor măsuri sancționatorii pentru cei care nu respectă regulile bunului simț și regulile normalității”, conchide Fenechiu.

Diana Șoșoacă a fost implicată în numeroase scandaluri de când a devenit senatoare: a mers fără mască în Parlament, a împiedicat vaccinarea la un centru din Iași și este acuzată că a sechestrat o jurnalistă italiană în biroul ei.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here