Şoşoacă a tunat şi fulgerat în Parlament: Îi reprezentați pe hoți, violatori şi jefuitori!

Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24
Diana Sosoaca. Sursa foto: Digi24

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Şedinţa a început cu intonarea Imnului Naţional, iar parlamentarii au păstrat un moment de reculegere.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă a făcut SCANDAL în Senat: Vorbiți de femei care urlă? Să vă fie rușine!

Diana Șoșoacă susține în acest context că România a trecut de la Moscova la Bruxelles.

Supărată pe colegi

„Pe 21 decembrie, acum două zile, am văzut parlamentari care au jignit și înjurat demonstranții din jurul Parlamentului. Țin să vă anunț că unii dintre ei erau revoluționari. Să știți că-i reprezentați pe hoți, violatori, jefuitori, pe mulți dintre colegii voștri evazioniști. (…) La 21 decembrie la oa 7.45 domnul președinte Klaus Iohannis a oprit cu mașina în dreptul troiței de la Universitate, a depus o coroană și a plecat. Fără gardă de onoare, fără intonarea imnului… La ora 12.00 când au fost depuse coroanele de flori Camera Deputaților a trimis o coroană de flori fără să existe nici măcar un reprezentant. Nici măcar un consilier. Senatul nu a trimis nici măcar o coroană. Eu am fost acolo.

Nu dați doi bani pe Revoluție. De aceea votați legi pentru pașapoarte, pentru îngrădirea drepturilor și libertățilo cetățenești.

E ședință somenă pentru Revoluție? Aici trebuia să fie plin de revoluționari. Nici măcar nu i-ați invitat. Revoluționaii sunt afară. Dar de la Moscova am trecut la Bruxelles”, a spus Diana Șoșoacă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.