Simion face SHOW la Comisia de Sănătate şi se opune certificatului verde: Este promovat de USR, un cuib de satanişti!

Comisia de sănătate a Camerei Deputaților dezbate marți legea certificatului verde COVID la locul de muncă.

George Simion de la AUR care se opune introducerii documentului transmite live și le cere susținătorilor să pună presiune pe parlamentari să nu aprobe proiectul.

CITEŞTE ŞI: ŞOC. Peste 2000 de certificate false de vaccinare descoperite de DNA! Zeci de percheziţii

George Simion și deputații partidului cer explicații, fapt care îi stârnește nervozitate liberalului Nelu Tătaru care a început să citească toate amendamentele depuse.

George Simion si deputații AUR au ieșit pentru a se întâlni cu cei aproximativ 10-15 protestatari, acuzând pentru situația cu certificatul verde USR despre care Simion a spus că este „un cuib de sataniști”.

PNL şi PSD se contrazic

Printre zecile de amendamente depuse de parlamentari se numără și unul al PNL, care vrea ca nevaccinații testați pozitiv pe banii statului să își plătească singuri spitalizarea dacă ajung în stare gravă. Un amendament al PSD prevede ca toți angajații nevaccinați să poată beneficia de 10 testări antigen rapide/lună, timp de două luni, plătite din banii statului.

Proiectul de lege care prevede introducerea certificatului verde COVID pentru personalul medical, dar și în cazul instituțiilor publice, inclusiv Parlamentul, și în clădirile de birouri a fost respins de Senat în 27 octombrie.
PSD și AUR au reclamat că proiectul a fost introdus ilegal în plen, susținând că au existat vicii de procedură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.