Simion ameninţă cu un protest cu zeci de mii de oameni: O să fie mulţi morţi pentru că nu sunt medicamente!

Liderul AUR George Simion, prezent la protestul de luni din fața Ministerului Sănătății, amenință cu un nou protest amplu dacă nu va fi primit de Alexandru Rafila.

„Am fost și la domnul ministru acasă, pentru că de o săptămână îi cerem audiență. A ieșit șefa sa de Cabinet.

CITEŞTE ŞI: Simion a luat foc după scoaterea Olimpiadelor din programă: Intenţii malefice de eliminare pas cu pas a identităţii naţionale!

Îi transmit dlui Rafila că așteptăm cât este nevoie, pentru că nu sunt tratamente antivirale în farmacii. Pentu că o să fie mulți morți, pentru că nu sunt medicamente. Noi suntem Opoziția, el este Puterea. Rămânem cât este nevoie. (…) Facem tot ce trebuie ca să existe un dialog instituțional.

Dacă domnul Rafila nu ne primește, va urma un protest mult mai mare organizat de noi cei de la AUR. Să se aștepte la 10-20000 de oameni în stradă.”, a declarat George Simion, la Realitatea PLUS.

Controversa măştilor

Întrebat despre cei care nu poartă mască la protestul din fața Ministerului Sănătății, George Simion a declarat că „nu prea cred că asta e problema acum .După șpaga pe vaccinuri, acum s-a luat șpaga pe măști. Oamenii ăștia nu s-au infectat, au venit de doi ani aici”.

Mai mulți oameni s-au strâns în fața Ministerului Sănătății luni dimineață. Aceștia sunt nemulțumiți de noile restricții și îi cer demisia lui Alexandru Rafila. Ei reclamă lipsa antiviralelor pentru tratamentul COVID din farmacii și au anunțat că vor depune un memoriu la registratura ministerului cu revendicările pe care le au.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here