Simion a RĂBUFNIT în plenul Parlamentului: L-ați omorât pe Ceaușescu și au ajuns la putere câinii sălbatici din jurul lui!

Senatul şi Camera Deputaţilor s-au reunit, joi, în şedinţă de plen solemnă consacrată împlinirii a 32 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989.

Şedinţa a început cu intonarea Imnului Naţional, iar parlamentarii au păstrat un moment de reculegere.

CITEŞTE ŞI: Simion aruncă BOMBA: Nu va trece niciodată de Parlament certificatul verde!

Copreședintele AUR, George Simion, a comparat perioada de atunci cu cea de acum.

Iliescu, încă liber

„Dumnezeu să-i ierte pe cei care au murit în Revoluția Română și să ne ierte și pe noi că nu am făcut ce trebuie. Când aveam 18 ani am lansat campania Eroii nu mor niciodată. Mă bucur mult că acum pot onora memoria, de la tribuna Parlamentului. (…) Ion ILiescu și clica lui care a pus mâna pe putere nici acum nu au ajuns în închisori, unde le e locul. Eroina justiției din România, doamna Laura Codruța Koveși, a fost complice într-un mod jenant și a îngăduit ca acești criminali să nu înfunde pușcăriile. (…)

Puterea furată

L-ați omorât pe Ceaușescu și au ajuns la putere câinii sălbatici din jurul lui. (…) Din păcate în România azi nu suntem independenți și se primesc ordine de la ambasade precum se primeau odinioară ordine de la Moscova. Nu pentru asta au murit românii: nu pentru a fi arestați la domiciliu 115.000 de frați de-ai noștri, care sunt perfect sănătoși și au teste. Sunt închiși și arestați!”, a spus Simion.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.