Șef de Poliție, prins beat la volan. A refuzat testarea cu etilotestul

Şeful Poliţiei Câmpia Turzii Dorel Fodorean este suspectat că a condus sub influenţa alcoolului. IPJ Cluj a anunțat că este cercetat penal după ce a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, au depistat un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privinţa căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriştilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii”, a anunțat IPJ Cluj.

Potrivit polițiștilor, bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. A fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenţei/inexistenţei alcoolului în sânge.

”În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de Codul penal. Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, precizează IPJ Cluj.

O profesoară din județul Brăila a ajuns la Poliție după ce a venit la școală beată criță

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here