Se usucă copacii și iarba în parcul de peste 15 milioane de euro din ograda edilului Rareș Mănescu

IMG_3622Zeci de copaci și cel puțin o treime din iarba plantată în Parcul Drumul Taberei s-au uscat. Angajații firmei Pergola Gradini Decorative, firma care s-a ocupat de amenjarea parcului pentru 15 milioane de euro și care a fost angajată de Primăria Sectorului 6, condusă de edilul Rareș Mănescu, udă plantele cu bidoane de plastic.

La nici trei luni de la deschiderea Parcului Drumul Taberei, zeci de copaci și sute de metri pătrați de iarbă s-au uscat. Cei mai afectați copaci sunt la intrarea în parc, lângă intersecția străzii Brașov cu Bulevardul 1 Mai. Mii de copii, bunici și părinți care intră zilnic în parc, în perimetrul locului de joacă sunt, întîmpinați de copaci uscați.

„Nu există umbră unde se joacă copiii, dupa ora 10 nu mai putem sta în parcu cu copiii. Niciun loc de joacă din acest parc nu are umbră, nu funcționează sistemele de irigații, muncitorii udă plantele și copacii cu bidoanele. Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 nu vede ca cel puțin 15 copaci din acest perimetru de joacă sunt uscați și se poate porduce un accident în orice moment?”, ne-a spus un cetățean aflat cu copii în Parcul Drumul Taberei.

De asemenea, spații de sute de metri de iarbă s-au uscat la intrarea în parc, lângă Piața Moghioroș. Și lângă unul dintre sapțiile Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, iarba iarba s-a uscat. Mai mult, nu mai funcționează difuzoarele montate pe stâlpii din parc, iar sortul turnat în locul aleilor de beton a început să se dezlipească.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here