Scandalul din Coaliţie continuă: Oamenii așteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate!

Raluca Țurcan

Ministrul Muncii Raluca Turcan a declarat luni, la Parlament, că autoritatea premierului trebuie respectată, iar Coaliția ar trebui să-și bage picioarele în apă rece și să prezinte rezultatele măsurilor pe care le-au luat miniștrii.

„Atât timp cât avem un premier în funcție, acesta trebuie să fie respectat și are tot dreptul să-și asume prerogativele de premier. Coaliția trebuie să își pună picioarele în apă rece și ar trebui să începem să prezentăm în spațiul public rezultatele multor măsuri pe care miniștri le iau în ministerele pe care le conduc și cred că oamenii așteaptă de la noi mult mai multă responsabilitate, seriozitate și până la urmă determinarea de a duce la bun sfârșit un program de guvernare”, a spus Raluca Turcan.

CITEŞTE ŞI: Soarta coaliţiei de guvernare, în CEX PSD

Despre documentul prezentat în spațiul public privind înființarea unui grup de lucru în cadrul MS, Raluca Turcan a atras atenția că „acest ping-pong de declarații între un fost ministru către un premier în funcție dăunează foarte grav. Nu cred că dăunează atât persoanelor care ocupă funcții, ci dăunează persoanelor care privesc spre această coaliție care are o treabă de făcut”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.