Scandal în PNL. Primarul Nicolae Robu: Crin Antonescu nu are ce căuta pe lista pentru europarlamentare

scandal în PNL Nicolae Robu jignește un ziarist Nicolae Robu atacă DNA

Un scandal în PNL este pe cale să înceapă, după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat că nu consideră potrivită prezenţa lui Crin Antonescu pe lista candidaţilor la europarlamentare.

Liderul PNL Timiş spune că Antonescu nu are un răspuns privind realizările pe care le-a lăsat în urmă şi nici la întrebarea electoratului liberal “ce a făcut în ultimii cinci ani”.

Primarul Timișoarei spune că Antonescu nu ar trebui să fie pe lista pentru europarlamentare deloc, pe nicio poziție. “Nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să deschidă lista PNL. Mai mult, nu consider potrivit ca domnul Crin Antonescu să fie pe listă, pe orice poziţie. Electoratul PNL, acea parte a societăţii româneşti care ar putea deveni electorat PNL, are cu totul alte aşteptări pe lista de candidaţi PNL a anului 2019. Vor oamenii care la întrebarea atât de în vogă în 1990, <<Ce-ai făcut în ultimii cinci ani?>>, categoric readusă în actualitate în 2019, să aibă ce să răspundă pe cel puţin două coordonate, respectiv în lupta cu PSD şi în planul realizărilor lansate în urmă, a declarat pentru Agerpres primarul Nicolae Robu.

Scandal în PNL. Robu nu-l vrea deloc pe Antonescu

El afirmă că, “oricât de bun vorbitor” este Antonescu, la această întrebare “nu poate răspunde entuziasmant”: “De fapt, nu poate răspunde decât oral, prin tăcere, în scris, prin liniuţă”.

Fostul preşedinte al PNL Crin Antonescu declara recent că se încadrează ”cu vârf şi îndesat” în criteriile stabilite de PNL pentru candidaţii la alegerile europarlamentare din primăvară, subliniind că este ”cât se poate de anti-pesedist”.

LĂSAȚI UN MESAJ