Sare pe coadă. Patronul Romprest, Florian Walter, a fost dat în urmărire internaţională

Walter
Florian Walter

Florian WalterOmul de afaceri Florian Walter, patronul companiei de salubrizare Romprest, a fost dat în urmărire internaţională.

Tribunalul Prahova a emis, marţi, un mandat internaţional de urmărire pe numele lui Florian Walter, el fiind, de altfel, dat în consemn începând din 6 mai, într-un dosar în care procurorii DIICOT îl suspectează că ar fi liderul unei grupări specializate în evaziune fiscală.

Judecătorii Tribunalului Prahova hotărâseră pe 15 mai emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele omului de afaceri. Instanţa a analizat probele anchetatorilor şi a decis să emită un mandat de arestare preventivă în lipsă în cazul lui Florian Walter, el nefiind găsit de autorităţi nici la momentul în care procurorii DIICOT au făcut percheziţii şi nici ulterior.

Omul de afaceri Florian Walter, suspectat că a coordonat o reţea specializată în evaziune fiscală şi dat în consemn la frontieră în 6 mai, ar fi plecat din ţară cu zece zile înainte de începerea anchetei. Potrivit surselor citate, Florian Walter, care controlează firma de salubrizare Romprest, ar fi părăsit ţara la sfârşitul lunii aprilie, iar ultima dată ar fi fost localizat la Monaco, nefiind însă date care să indice dacă acesta se află în continuare acolo.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here