S-a DECIS: Nicolae Ciucă, propunerea de premier a PNL

FOTO: Gov.ro
FOTO: Gov.ro

Președintele PNL, Florin Cîțu, l-a propus joi, pe Nicolae Ciucă, în ședința BEX care se desfășoară la ora transmiterii acestei știri, drept candidat PNL pentru funcția de premier. S-a votat pentru în unanimitate.

Prim-vicepreşedintele PNL Flutur a declarat la sediul partidului că a fost finalizat programul de guvernare şi că au lucrat şi la capitolul care rezumă programul de guvernare.

„Acum suntem obligaţi să intrăm în linie dreaptă, să desemnăm şi candidatul pentru premier şi lista de miniştri. Ţara aşteptă un guvern şi trebuie să rezolvăm şi această problemă”, a spus prim-vicepreşedintele PNL.

Flutur confirmase

Întrebat dacă Nicolae Ciucă este o variantă de premier, Flutur a răspuns: „Vom vedea, este o variantă, aşteptăm propunerea preşedintelui partidului. Vă ţinem la curent după şedinţa BEx, care nu cred că va dura foarte mult„.

CITEŞTE ŞI: Nicolae Ciucă și-a depus oficial mandatul de premier desemnat

Gheorghe Flutur a mai afirmat că sunt discuţii în partid şi votul este suveran. „Aveţi încredere că vom ieşi cu cea mai bună soluţie, rapidă, cred că astăzi după-amiază ne vom întâlni să continuăm negocierile cu PSD”.

Flutur a mai spus că speră ca astăzi să existe o decizie privind premierul. „Eu sper că da, pentru că am intrat în linie dreaptă şi, dacă programul de guvernare l-am terminat, asta mai este mutarea care să ne ducă spre noul Guvern”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here