Robert Negoiță vrea să construiască un turn de peste 30 de metri la intrarea în București de pe A2. Primăria Sectorului 3 vrea să aloce 137.000 de euro pentru construcție

Robert Negoiță

Robert NegoițăPrimarul sectorului 3, Robert Negoiță, pare a fi terminat de betonat borduri, trotuare și spații verzi și a trecut la un nou nivel. Turn înalt de 32,5 metri la intrarea în București de pe Autostrada Soarelui.

Consiliul local al Sectorului 3 a și alocat în ultima ședință 137.000 de euro pentru construcția turnului dotat cu benzi luminoase la intrarea în București de pe Autostrada Soarelui.

Proiectul a stârnit dispute chiar de la aprobarea lui de către majoritatea PNL – PSD din Consiliul local. Consilierii PDL, dar și un grup de locuitori ai sectorului, participanți la ședință au cerut explicații despre utilitatea construcției. Conducătorul ședinței a spus că celor interesați li se va răspunde în scris.

Mai mult, grupul de consilieri ai PDL au sesizat că lucrările sunt deja demarate, înainte de aprobarea construcției în Consiliu.

Potrivit proiectului turnul va avea 32,5 metri înălțime șva fi incadrat într-un dreptunghi de beton armat de 4 pe 10 metri. În raportul de specialitate al hotărârii se motivează cheltuirea celor peste 135.000 de euro prin necesitatea de a avea un punct de interes la intrarea în București de pe A2.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here