Robert Negoiță, în război cu locuitorii sectorului pe care îl administrează

Robert Negoiţă nu vrea excluderi din PSD

Robert Negoiță

Locuitorii din Sectorul 3 al Capitalei, administrat de primarul Robert Negoiță au declanșat un adevărta război al sesizărilor cu administrația locală.

Oamenii au creat o pagină de Facebook unde dezbat toate problemele apărute în sector. Principalele nemulțumiri ale locuitorilor sunt legate de modul în care Robert Negoiță cheltuie banul public. Protestatatrii atrag atenția atât asupra intenției edilului Sectorului 3 de a construi o sală de spectacole în Parcul Titan, dar și de modul în care se ridică garduri cu înălțimea de 2 metri în jurul blocului.

Mai mult, oamenii atrag atenția și asupra modului în care au fost betonate mai multe zone verzi. Una dintre sesizări, făcută pe cetateansector3.blogspot.ro atrage atenția asupra modului în care se mutilează Parcul Titanii: „După modul în care se fac construcțiile, se pare că SE DIMINUEAZĂ DIN PARCUL TITANII. Conform legii 24/2007, privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților, pentru protecția și conservarea spațiilor verzi, persoanele fizice și persoanele juridice au obligația să nu diminueze spațiile verzi”

Pe pagina de socializare a grupului civic care protestează la adresa lui Rober Negoiță este și un îndemn pentru asaltarea Primăriei cu sesizări: „În Sectorul 3, primarul Robert Negoiță s-a trezit stăpân pe tarla. Face cum îl taie capul, nu întreabă pe nimeni, cheltuiești cu nesimțire banii publici. Ne plângem pe rețelele de socializare, între noi, dar câți facem sesizare la Primărie?”

Locuitorii sectorului 3 atrag atenția că în prima jumătate a mandatului Primăria condusă de Robert Negoiță a investit muți bani pentru schimbarea mobilieriului stradal, pentru betonarea bordurilor de pe principalele bulevarde, betonarea spațiilor verzi, invetiții în garduri înalte de peste doi metri, cu fundație din beton armat. Oamenii reclamă și cheltuielile pe bani publici pentru care comunitate nu este consultată, așa cum prevede Legea transparenței decizionale.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui facuta o investigatie si in legatura cu piata Titan I – Salajan (este in apropiere de statia de metrou Grigorescu). Se pare ca in 5 zile va fi demolata iar aia de acolo se fac ca nu stiu. Pietarii au mai multe variante: Ca va fi un mall, ca va fi o parcare, sau mall cu parcare, sau magazin alimentar si cateva tarabe sau „o piata mai frumoasa mai mizsto asa” sau bla bla bla. Conducerea pietei nu comenteaza. Cumparatorii, niste mamai cum era de asteptat. Varianta in care se mai salveaza ceva e cea in care ii lasa pe cei din exterior sa continue, dar vad ca si lor le-au daramat o parte din acoperis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.