Rareș Bogdan dezvăluie cum poate PNL să câștige viitoarele alegeri prezidențiale

Capitală, Rareș Bogdan, încălzit pentru Primăria Capitalei
Foto: magnanews.ro

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că partidul are cel puțin patru opțiuni pentru Cotroceni, fiind vorba despre oameni respectați.

„Domnul Ciucă a fost alături de mine, personal, în campania de la europarlamentare, în cea de la prezidențiale și în cea internă, a lui Florin Cîțu. A fost în aproape toate locurile din România. Cunoaște PNL mult mai mult decât se crede. Și are un talent – a găsit în PNL niște oameni cu care să colaboreze și care cunosc bine partidul – Flutur, Bode”, a spus Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan nu a dorit să precizeze dacă Nicolae Ciucă este candidat bun pentru funcția de președinte.

„E devreme să discutăm. Iohannis: e un lider respectat la nivel european, un lider care ajută foarte mult România. Avem un președinte perfect funcțional. PNL va căuta o soluție, cert e că va avea candidat. Avem cel puțin 4 opțiuni pentru Cotroceni. Sunt oameni respectați”, a precizat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a precizat că PNL e capabil să vină cu un candidat extrem de bun, care în turul doi să bată un candidat de stânga, potrivit stiripesurse.ro.

„Nu știu care va fi decizia PNL, dar recomandarea mea e să aibă candidat propriu și eu garantez intrarea în turul 2”, a conchis Rareș Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here