Primarul interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a destituit patru directori

Ștefănel Dan MarinPatru directori ai direcțiilor aparatului propriu, dar și ai unor instituții din subordinea Primăriei au fost destituiți, a anunțat Ștefănel Dan Marin, primarul interimar al Capitalei.

„Au fost destituiți directorul Direcției de Cultură, cel al Administrației Monumentelor și Patrimoniului Turistic, directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București și de la Direcția Audit Intern”, arată Ștefănel Dan Marin.

Primarul interimar spune că aluat decizia în urma unei analize, iar directorii care muncesc nu vor fi afectați de deciziile legate de restructurarea aparatului municipalității.

În locul celor demiși au fost desemnate conduceri provizorii și urmează ca în termen de 60 de zile să fie organizate concursuri pentru posturile care au rămas libere.

Ștefănel Dan Marin a mai spus că au fost suspendate și contractele de muncă ale directorilor care au fost implicați în dosarul de corupție în care este cercetat și Sorin Oprescu. Este vorba de directorii de la Administrația Cimitirelor, Direcția Economică și Palatele Brâncovenești.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.