Primar trimis în judecată, după ce a primit bani pentru a face angajări la Primărie

Primarul unei comunei din judeţul Gorj a fost trimis în judecată de procurori, fiind acuzat că a primit bani de la diverse persoane pentru a le angaja în cadrul Primăriei, fie prin a interveni pe lângă comisia de concurs, fie prin a obţine subiectele şi rezolvarea acestora.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a primului comunei Albeni, aflat în arest preventiv,  a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.Acesta este acuzat de trafic de influenţă, luare de mită, divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice şi instigare la divulgarea informaţiilor secrete de serviciu sau nepublice, potrivit stiripesurse.

 Potrivit procurorilor, în luna august 2018, primarul a pretins de la martorul denunţător suma de 3.000 de euro pentru a-l angaja la Primăria comunei Albeni în funcţia de asistent medical comunitar. El a intervenit pe lângă comisia de examinare formată din subordonaţii săi pentru că persoana respectivă  sa fie admisă deşi obţinuse media finală de 5,61. Primarul a primit banii în data de 1 noiembrie 2018 înainte de susţinerea concursului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here