PNL şi-a desemnat candidaţii pentru cinci sectoare. Răzvan Sava – la 4, Alexandru Nazare – la 1

PNLPreședintele PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat luni că liberalii și-au desemnat candidații pentru primăriile sectoarelor 1, 2, 3, 4 și 5, printre aceștia numărându-se Alexandru Nazare – la Sectorul 1 și actualul primar interimar al Capitalei, Răzvan Sava – la Sectorul 4.

“Azi, Comisia de organizare a unificării PNL a hotărât candidații la funcția de primar de sector pentru primăriile 1, 2, 3, 4 și 5. Aceștia sunt următorii: la Primăria Sectorului 1 — Alexandru Nazare, la Primăria Sectorului 2 vom merge cu Dan Cristian Popescu, la Primăria Sectorului 3 cu Florin Ștefan Vasile, la Primăria Sectorului 4 cu Răzvan Sava, iar la Primăria Sectorului 5 cu Ovidiu Raețchi”, a declarat Predoiu.

În ceea ce privește Primăria Sectorului 6, liderul liberal a precizat că partidul așteaptă în zilele următoare “o cercetare calitativă de anvergură”, urmând ca o decizie privind candidatul PNL să fie luată lunea viitoare. “În orice caz, aș dori să precizez fără echivoc că nu vom merge la Sectorul 6 cu domnul Florescu. Deci dezavuez orice speculație pe această temă. Nici nu s-a pus problema și nici nu se va pune problema să mergem la Sectorul 6 cu domnul Florescu”, a adăugat Cătălin Predoiu.

Întrebat dacă PNL ia în calcul un tehnocrat pentru această primărie de sector, Predoiu a răspuns că nu și că în luarea unei decizii liberalii vor pleca de la soluțiile existente în partid. Președintele PNL București a mai spus că în desemnarea candidaților liberalii au ținut cont inclusiv de potențialul de creștere.

LĂSAȚI UN MESAJ