Piedone îşi face bocceluţa. DNA a preluat dosarul pentru emiterea autorizaţiei de la Clubul #Colectiv

DNADNA face cercetări cu privire la modul de emitere a autorizaţiei de funcţionare pentru clubul Colectiv de către Primăria Sectorului 4. Dosarul a fost constituit în urma datelor obţinute de anchetatori, ce vizează funcţionari şi primarul.

Potrivit unui răspuns al DNA la solicitarea Agerpres, dosarul a fost înregistrat ca urmare a declinării competenței de către Parchetul Înaltei Curți.

„La data de 5 noiembrie 2015, DNA a înregistrat un dosar penal, ca urmare a disjungerii unei părți din dosar și a declinării competenței cu privire la aspecte privind modalitatea de emitere a autorizației de funcționare eliberată de primarul Sectorului 4 București, privind spațiul situat în București, strada Tăbăcarilor nr.7 (spațiul în care funcționa clubul Colectiv)”, se arată în răspunsul DNA transmis joi.

Ca urmare a declinării, a fost înregistrat un dosar la Secția 1 a DNA pentru abuz în serviciu.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Anul trecut ati publicat un articol : CUM I-A LASAT PIEDONE FARA DRUM DE ACCES PE 3 PROPRIETARI din ziua de 8 sept 2014 scris de Irina Bod….
    De atunci am mai facut o plangere penala de ABUZ IN SERVICIU impotriva lui , dar pana acum nu stim ce s-a intamplat cu ea…NU am primit nici un raspuns….desi avem dovezi clare. Probabil ca a fost musamalizat cazul. Era bine ca cei de la DNA sa stie de el pt ca ar putea ajuta…dar nu stiu cum sa fac pt ca am incercat sa iau leg cu cineva de acolo , dar mi-au spus ca nu tine de ei si sa ma duc la Parchetul de langa jud sect 4 unde a fost depusa sesizarea. Nu stiu cum il cheama pe procurorul de caz pt ca l-ar putea ajuta informatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.